STN EN 1991-1-7: 2008 (73 0035), Eurokód 1. Zaťaženia konštrukcií Časť 1-7 Všeobecné zaťaženia. Mimoriadne zaťaženia - Benčat, Ján; Stehlíková, Mária; Papán, Daniel (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1991-1-7: 2006