STN EN 1991-1-7: 2008 (73 0035), Eurokód 1. Zaťaženia konštrukcií Časť 1-7 Všeobecné zaťaženia. Mimoriadne zaťaženia - Benčat, Ján; Stehlíková, Mária; Papán, Daniel; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 15 Zaťaženie stavebných konštrukcií (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1991-1-7: 2006
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 1991-1-7 z decembra 2006 v celom rozsahu
Spracovateľ: Ján Benčat, Mária Stehlíková, Daniel Papán. Technická komisia: TK 15 Zaťaženie stavebných konštrukcií
Dátum účinnosti opravy normy: máj 2010
Dátum účinnosti opravy normy: október 2010
Keywords: normy