STN EN 13036-6: 2008 (73 6171), Charakteristiky povrchu ciest a letísk. Skúšobné metódy Časť 6 Meranie rovnosti priečnych a pozdĺžnych profilov a vĺn megatextúry - Gillinger, Ján (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13036-6: 2008