STN EN 716-2: 2008 (91 1019), Nábytok. Detské postieľky a skladacie detské postieľky do bytových priestorov Časť 2 Skúšobné metódy - Šúriková, Anna (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 716-2: 2008