STN EN 443: 2008 (92 1003), Prilby pre hasičov na zdolávanie požiarov v budovách a v iných stavbách. - Krajčovičová, Jana (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 443: 2008