STN EN 443: 2008 (92 1003), Prilby pre hasičov na zdolávanie požiarov v budovách a v iných stavbách. - Krajčovičová, Jana; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 91 Osobné ochranné prostriedky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 443: 2008
Táto norma nahrádza STN EN 443 zo septembra 2001 v celom rozsahu
Spracovateľ: Jana Krajčovíčová. Technická komisia: TK 91 Osobné ochranné prostriedky
Keywords: normy