STN EN 1991-1-5/NA: 2008 (73 0035), Eurokód 1. Zaťaženia konštrukcií Časť 1-5 Všeobecné zaťaženia. Zaťaženia účinkami teploty. Národná príloha - Tóthová, Dagmar; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 15 Zaťaženia stavebných konštrukcií (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma obsahuje slovenskú národnú prílohu STN EN 1991-1-5: 2008
Spracovateľ: Dagmar Tóthová. Technická komisia: TK 15 Zaťaženia stavebných konštrukcií
Keywords: normy