STN EN ISO 3580: 2008 (05 5051), Zváracie materiály. Obalené elektródy na ručné oblúkové zváranie žiarupevných ocelí. Klasifikácia (ISO 3580: 2004). - Brodňan, Ladislav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou EN ISO 3580: 2008