STN EN 60598-2-22/A2: 2008 (36 0600), Svietidlá Časť 2-22 Osobitné požiadavky. Svietidlá na núdzové osvetlenie. Zmena A2 (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto zmena A2 STN EN 60598-2-22: 2001 je slovenskou verziou európskej normy EN 60598-2-22: 1998/A2: 2008