STN EN 60335-2-37/A1: 2008 (36 1055), Elektrické spotrebiče pre domácnosť a na podobné účely. Bezpečnosť Časť 2-37 Osobitné požiadavky na komerčné elektrické fritézy. Zmena A1 (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto zmena A1 STN EN 60337-2-37: 2005 je slovenskou verziou európskej normy EN 60335-2-37: 2002/A1: 2008