STN EN 1367-4: 2008 (72 1188), Skúšky na stanovenie tepelných vlastností a odolnosti kameniva proti klimatickým účinkom Časť 4 Stanovenie zmraštenia sušením - Grünner, Karol (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1367-4: 2008