STN EN 1307: 2008 (80 4450), Textilné podlahové krytiny. Klasifikácia vlasových kobercov. - Huljaková, Kamila; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 18 Textil (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1307: 2008
Táto norma nahrádza STN EN 1307 z decembra 2005 v celom rozsahu
Spracovateľ: Kamila Huljaková. Textilna komisia: TK 18 Textil
Keywords: normy