STN EN 62311: 2008 (36 7080), Posudzovanie elektronických a elektrických zariadení z hľadiska obmedzenia expozície osôb elektromagnetickými poliami (0 hz - 300 GHz) - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 62311: 2008