STN EN 62311: 2008 (36 7080), Posudzovanie elektronických a elektrických zariadení z hľadiska obmedzenia expozície osôb elektromagnetickými poliami (0 hz - 300 GHz) - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 34 Elektromagnetická kompatibilita (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 62311: 2008
Názov z disku
Táto norma nahrádza STN EN 50392 z apríla 2005 v celom rozsahu. STN EN 50392 z apríla 2005 sa môže súbežne s touto normou používať do 1.1.2011
Spracovateľ: Gabriela Čatlošová, Marcel Čatloš. Technická komisia: TK 34 Elektromagnetická kompatibilita
Textové informácie (technické normy)
Keywords: normy; elektronické dokumenty