STN EN 13951 + A1: 2009 (11 7510), Čerpadlá na kvapaliny. Požiadavky na bezpečnosť. Potravinárske zariadenia. Konštrukčné predpisy na zaistenie hygienického používania (Konsolidovaný text). - Chnapko, Rudolf (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13951: 2003 + A1: 2008