STN EN 13951 + A1: 2009 (11 7510), Čerpadlá na kvapaliny. Požiadavky na bezpečnosť. Potravinárske zariadenia. Konštrukčné predpisy na zaistenie hygienického používania (Konsolidovaný text). - Chnapko, Rudolf; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 57 Čerpadlá (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13951: 2003 + A1: 2008
Táto norma nahrádza STN EN 13951 z apríla 2004 v celom rozsahu. STN EN 13951 z apríla 2004 sa môže súbežne s touto normou používať do 28.12.2009
Spracovateľ: Rudolf Chnapko. Technická komisia: TK 57 Čerpadlá
Norma je nahradená normou STN EN 13951 zo septembra 2012 v celom rozsahu
Keywords: normy