STN EN 12198-1 + A1: 2009 (83 3020), Bezpečnosť strojov. Posúdenie a zníženie rizika emisie žiarenia zo strojov Časť 1 Všeobecné princípy (Konsolidovaný text) - Masarovičová, Eva (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12198-1: 2000 + A1: 2008