STN EN 15308: 2009 (83 8265), Charakterizácia odpadov. Stanovenie vybraných polychlorovaných bifenylov (PCB) v tuhom odpade kapilárnou plynovou chromatografiou s detektorom elektrónového záchytu alebo hmotnostnou spektrometriou. - Vabcová, Jana (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15308: 2008