STN EN 1028-1 + A1: 2009 (92 0615), Požiarne čerpadlá. Požiarne odstredivé čerpadlá so zavodňovacím zariadením Časť 1 Triedenie. Všeobecné a bezpečnostné požiadavky (Konsolidovaný text) - Jirát, Jaromír; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 17 Bezpečnosť a ochrana pred požiarom (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1028-1: 2002 + A1: 2008
Táto norma nahrádza STN EN 1028-1 z mája 2004 v celom rozsahu. STN EN 1028-1 z mája 2004 sa môže súbežne s touto normou používať do 28.12.2009
Spracovateľ: Jaromír Jirát. Technická komisia: TK 17 Bezpečnosť a ochrana pred požiarom
Keywords: normy