STN EN 14710-1 + A1: 2009 (92 0616), Požiarne čerpadlá. Požiarne odstredivé čerpadlá bez zavodňovacieho zariadenia Časť 1 Triedenie, všeobecné a bezpečnostné požiadavky (Konsolidovaný text) - Volčko, Jaroslav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 14710-1: 2005 + A1: 2008