STN EN 14710-1 + A1: 2009 (92 0616), Požiarne čerpadlá. Požiarne odstredivé čerpadlá bez zavodňovacieho zariadenia Časť 1 Triedenie, všeobecné a bezpečnostné požiadavky (Konsolidovaný text) - Volčko, Jaroslav; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 17 Ochrana a bezpečnosť pred požiarmi (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 14710-1: 2005 + A1: 2008
Táto norma nahrádza STN EN 14710-1 z decembra 2005 v celom rozsahu. STN EN 14710-1 z decembra 2005 sa môže súbežne s touto normou používať do 28.12.2009
Spracovateľ: Jaroslav Volčko. Technická komisia: TK 17 Ochrana a bezpečnosť pred požiarmi
Norma je nahradená normou STN EN 14710-1 + A2 z mája 2009 v celom rozsahu. Používať sa môže do 28.12.2009
Keywords: normy