STN EN 14466 + A1: 2009 (92 0622), Požiarne čerpadlá. Prenosné motorové striekačky. Bezpečnostné a prevádzkové požiadavky, skúšky (Konsolidovaný text). - Volčko, Jaroslav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 14466: 2005 + A1: 2008