STN EN 14466 + A1: 2009 (92 0622), Požiarne čerpadlá. Prenosné motorové striekačky. Bezpečnostné a prevádzkové požiadavky, skúšky (Konsolidovaný text). - Volčko, Jaroslav; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 17 Ochrana a bezpečnosť pred požiarmi (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 14466: 2005 + A1: 2008
Táto norma nahrádza STN EN 14466 z novembra 2005 v celom rozsahu. STN EN 14466 z novembra 2005 sa môže súbežne s touto normou používať do 28.12.2009
Spracovateľ: Jaroslav Volčko. Technická komisia: TK 17 Ochrana a bezpečnosť pred požiarmi
Keywords: normy