STN EN 80000-6: 2009 (01 1301), Veličiny a jednotky Časť 6 Elektromagnetizmus - Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou EN 80000-6: 2008
Táto norma nahrádza STN ISO 31-5 zo septembra 1997 v celom rozsahu. STN ISO 31-5 zo septembra 1997 sa môže súbežne s touto normou používať do 1.4.2011
Keywords: normy