STN EN 1526 + A1: 2009 (26 8851), Bezpečnosť motorových vozíkov. Doplnkové požiadavky na automatické funkcie vozíkov (Konsolidovaný text). - Volčko, Jaroslav; Paučová, Antónia (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1526: 1997 + A1: 2008