STN EN 13059 + A1: 2009 (26 8883), Bezpečnosť priemyselných vozíkov. Skúšobné postupy na meranie kmitania (Konsolidovaný text). - Holoda, Jozef; Kosík, Miroslav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13059: 2002 + A1: 2008