STN EN 12053 + A1: 2009 (26 8891), Bezpečnosť priemyselných vozíkov. Skúšobné metódy merania emisií hluku (Konsolidovaný text). - Volčko, Jaroslav; Kozák, Ján (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou a českou verziou európskej normy EN 12053: 2001 + A1: 2008