STN 33 2000-5-534: 2009, Elektrické inštalácie nízkeho napätia Časť 5-53 Výber a stavba elektrických zariadení. Bezpečné odpojenie, spínanie a ovládanie Oddiel 534 Prístroje na ochranu pred prepätiami - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma obsahuje HD 60364-5-534: 2008 v slovenskom jazyku