STN 33 2000-5-534: 2009, Elektrické inštalácie nízkeho napätia Časť 5-53 Výber a stavba elektrických zariadení. Bezpečné odpojenie, spínanie a ovládanie Oddiel 534 Prístroje na ochranu pred prepätiami - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 84 Elektrické inštalácie a ochrana pred zásahom elektrickým prúdom (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma obsahuje HD 60364-5-534: 2008 v slovenskom jazyku
Spracovateľ: Gabriela Čatlošová, Marcel Čatloš. Technická komisia: TK 84 Elektrické inštalácie a ochrana pred zásahom elektrickým prúdom
Norma je nahradená normou STN 30 2000-5-534 z februára 2017 v celom rozsahu. Používať sa môže do 14. 12. 2018
Keywords: normy