STN EN 15587: 2009 (46 1037), Obilniny a výrobky z obilnín. Stanovenie nečistôt v pšenici (Triticum aestivum L.), tvrdej pšenici (Triticum durum Desf.), raži (Secale cereale L.) a v kŕmnom jačmeni (Hordeum vulgare L.). - Polák, Marián (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15587: 2008