STN EN 983 + A1: 2009 (83 3371), Bezpečnosť strojov. Bezpečnostné požiadavky na tekutinové hnacie systémy a ich prvky. Pneumatika (Konsolidovaný text). - Nečejová, Božena; Balún, Ján (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 983: 1996 + A1: 2008