STN EN 50402/A1: 2009 (37 8340), Elektrické zariadenia na detekciu a meranie horľavých alebo toxických plynov a pár, alebo kyslíka. Požiadavky na funkčnú bezpečnosť stacionárnych systémov detekcie plynov. Zmena A1. - Studničná, Konštantína (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto zmena A1 STN EN 50402: 2006 je slovenskou verziou európskej normy EN 50402: 2005/A1: 2008