STN EN 50402/A1: 2009 (37 8340), Elektrické zariadenia na detekciu a meranie horľavých alebo toxických plynov a pár, alebo kyslíka. Požiadavky na funkčnú bezpečnosť stacionárnych systémov detekcie plynov. Zmena A1. - Studničná, Konštantína; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 86 Zariadenia a ochranné systémy do potenciálne výbušných atmosfér (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto zmena A1 STN EN 50402: 2006 je slovenskou verziou európskej normy EN 50402: 2005/A1: 2008
Spracovateľ: Konštantína Studničná. Technická komisia: TK 86 Zariadenia a ochranné systémy do potenciálne výbušných atmosfér
Keywords: normy