STN EN 228: 2009 (65 6505), Automobilové palivá. Bezolovnatý benzín. Požiadavky a skúšobné metódy. - Šoková, Mária (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 228: 2008