STN EN 13279-1: 2009 (72 2485), Sadrové spojivá a sadrové malty Časť 1 Definície a požiadavky - Rusnáková, Andrea (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13279-1: 2008