STN ISO 15713: 2009 (83 4752), Ochrana ovzdušia. Stacionárne zdroje emisií. Odber vzoriek a stanovenie fluoridov v plynnej fáze. - Lehotay, Jozef (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma obsahuje slovenskú verziu ISO 15713: 2006