STN ISO 15713: 2009 (83 4752), Ochrana ovzdušia. Stacionárne zdroje emisií. Odber vzoriek a stanovenie fluoridov v plynnej fáze. - Lehotay, Jozef; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 28 Ochrana ovzdušia (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma obsahuje slovenskú verziu ISO 15713: 2006
Spracovateľ: Jozef Lehotay. Technická komisia: TK 28 Ochrana ovzdušia
Keywords: normy