STN 33 2000-1: 2009, Elektrické inštalácie nízkeho napätia Časť 1 Základné princípy, stanovenie všeobecných charakteristík, definície - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma obsahuje HD 60364-1: 2008 v slovenskom jazyku