STN EN 62031: 2009 (36 0585), LED moduly na všeobecné osvetlenie. Bezpečnostné špecifikácie. - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 62031: 2008