STN EN ISO 13736: 2009 (65 6067), Stanovenie bodu vzplanutia. Metóda uzavretého téglika podľa Abela (ISO 13736: 2008). - Chovancová, Iveta (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 13736: 2008