STN EN ISO 13736: 2009 (65 6067), Stanovenie bodu vzplanutia. Metóda uzavretého téglika podľa Abela (ISO 13736: 2008). - Chovancová, Iveta; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 50 Ropa a výrobky z ropy (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 13736: 2008
Táto norma nahrádza STN EN ISO 13736 zo septembra 1999 v celom rozsahu
Spracovateľ: Iveta Chovancová. Technická komisia: TK 50 Ropa a výrobky z ropy
Norma je nahradená normou STN EN ISO 13736 z novembra 2013 v celom rozsahu
Keywords: normy