STN EN 589: 2009 (65 6503), Automobilové palivá LPG. Požiadavky a skúšobné metódy. - Šoková, Mária (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 589: 2008