STN EN 589: 2009 (65 6503), Automobilové palivá LPG. Požiadavky a skúšobné metódy. - Šoková, Mária; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 50 Ropa a výrobky z ropy (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 589: 2008
Táto norma nahrádza STN EN 589 z augusta 2004 v celom rozsahu
Spracovateľ: Mária Šoková. Technická komisia: TK 50 Ropa a výrobky z ropy
Norma je nahradená normou STN EN 589 + A1 z júna 2012 v celom rozsahu
Keywords: normy