STN EN 1436 + A1: 2009 (73 7010), Materiály na dopravné značenie pozemných komunikácií. Požiadavky na vodorovné dopravné značky (Konsolidovaný text). - Hovorková, Katarína (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1436: 2007 + A1: 2008