STN ISO/IEC 15417: 2009 (97 7103), Informačné technológie. Automatická identifikácia a spôsoby zberu údajov. Špecifikácie symboliky čiarového kódu, Code 128. - Štaffen, Miroslav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma obsahuje slovenskú verziu ISO/IEC 15417: 2007