STN ISO/IEC 15417: 2009 (97 7103), Informačné technológie. Automatická identifikácia a spôsoby zberu údajov. Špecifikácie symboliky čiarového kódu, Code 128. - Štaffen, Miroslav; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 37 Informačné technológie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma obsahuje slovenskú verziu ISO/IEC 15417: 2007
Spracovateľ: Miroslav Štaffen. Technická komisia: TK 37 Informačné technológie
Keywords: normy