STN EN 12941/A2: 2009 (83 2286), Ochranné prostriedky dýchacích orgánov. Filtračné prostriedky s pomocnou ventiláciou pripojenou k prilbe alebo ku kukle. Požiadavky, skúšanie a označovanie. Zmena A2. - Taraba, Pavol (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto zmena A2 STN EN 12941: 2001 je slovenskou verziou európskej normy EN 12941: 1998/A2: 2008