STN EN ISO 11680-2: 2009 (47 9022), Lesnícke stroje. Bezpečnostné požiadavky a skúšanie motorových odvetvovacích píl Časť 2 Jednotky so zdrojom energie neseným na chrbte (ISO 11680-2: 2000) - Gábriš, Jozef; Petr, Oldřich (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou a českou verziou európskej normy EN ISO 11680-2: 2008 a je vydaná so súhlasom ČNI Praha, Česká republika