STN EN ISO 11681-2: 2009 (47 9040), Lesnícke stroje. Prenosné reťazové píly. Bezpečnostné požiadavky Časť 2 Reťazové píly na odvetvovanie stromov (ISO 11681-2: 2006) - Mihálik, Dušan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 11681-2: 2008