STN EN ISO 11681-2: 2009 (47 9040), Lesnícke stroje. Prenosné reťazové píly. Bezpečnostné požiadavky Časť 2 Reťazové píly na odvetvovanie stromov (ISO 11681-2: 2006) - Mihálik, Dušan; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 25 Poľnohospodárske a lesnícke stroje (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 11681-2: 2008
Táto norma nahrádza STN EN ISO 11681-2 z januára 2007 v celom rozsahu. STN EN ISO 11681-2 z januára 2007 sa môže súbežne s touto normou používať do 28.12.2009
Spracovateľ: Dušan Mihálik. Technická komisia: TK 25 Poľnohospodárske a lesnícke stroje
Keywords: normy